2011. július 19., kedd

Legyen saját Sabbath Szombat kitűződ!

Emléxem, hogy régmúlt fiatalkoromban, még az előző évezredben mennyire menő volt zenekari kitűzőket hordani. Nemcsak azért, mert így rögtön tudathattuk a világgal, hogy milyen a zenei ízlésünk *mondjuk ha a saját gyártású HBB kitűzőmre gondolok, amit erről a lemezborítóról rajzoltam, akkor a világgal sok egyéb is lett tudatva ;-)*, hanem azért is, mert bár az előző elnyomó rendszer a végét járta, azért nem volt egyszerű hozzájutni a legbaróbb kitűzőkhöz, szóval ha valakinek sikerült szereznie, arra bizony volt ok felnézni :-)

Azóta persze a Vasfüggöny már leomlott, eljött a gengszterváltás és a piacgazdaság, úgyhogy most már nem akkora menőség kitűzőt hordani a kabátokon. Van viszont nektek egy újabb menőség, amit itt most elérhetővé is teszünk, ráadásul nagyon ingyen van :-)

A kitűző most is olyan, mint régen, a funkciója is ugyanaz, de már nem a dzsekin hordjuk, hanem a facebook-on :-) Ahhoz, hogy neked is ott legyen a saját Sabbath Szombat kitűződ, nem kell mást tenned,
mint a jobb oldali sáv alján levő kitűzőre katt, aztán bejön egy oldal, ahol az "Add
to profile picture"-re katt. Ánglius az oldal, de elég egyértelmű, hogy mit kell művelni. Ha nem sikerül, akkor majd írok részletes útmutatót is, de ezt inkább most mellőzném, ha lehet ;-)

Egyébként ilyen barón néz ki, úgyhogy lehet vele büszkélkedni ezerrel ;-) Büszkélkedj vele te is! :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése